top of page
School Trip in Forest

Nyári tábor

Ha neked is fejtörést okoz, hogy nyári szünetben olyan helyen legyen a gyermeked, ahol nem csak vigyáznak rá, de jól is érzi magát, miközben játékosan megismerkedik a természettel, akkor most jó helyen jársz.

Glampingünk Kapolcson a Káli-medence Tájvédelmi Körzetben található. Csodás erdőségek vesznek körbe bennünket, pár percnyi sétára pedig megtalálható az Eger-Patak, ami a gyerekek kedvenc játszó helyszíne. Vízszint csak a térdükig ér általában, de dagonyázni, ugrálni, játszani, szuper benne. 

Lehetőségünk van megnézni a helyi malmokat (www.malmokvolgye.hu) és megismerni,

ezt a mára (ebben a formában) kihalt mesterséget. Az egyik ilyen malom mára fazekas műhellyé vált, ahol még egy mesterségbe tekinthetünk bele és lehetőségünk van kerámiázni is.

Gombaszakellenőr vezetésével rövidebb túrákat ejtünk a közeli erdőkben, ahol nem csak a gombák csodálatos világával ismerkedünk meg, hanem az utunkba kerülő növényekkel és állatokkal is megismerkedünk. 

Este közös tábortűz mellett zenélünk és énekelünk, aki játszik hangszeren, szeretettel fogadjuk ha magával hozza és emeli az esték hangulatát a játékával.

Gyerekek napi 3x kapnak helyben meleg ételt, de a büfében egész nap van lehetőség vásárolniuk.

Glamping sátrainkban 4-esével lesznek elszállásolva. Ágyneműt adunk, törülközőt kérjük, hogy csomagoljanak.

Bármilyen igényt igyekszünk kielégíteni, ha valakinek ételallergiája van kérjük előre jelezzék. 

Kérdés esetén keresse bátran kollégáinkat!

bottom of page